Rekordpåmelding på VGS sitt gruppemøte november 2017


Det ser ut til å bli desidert rekord på VGS sitt gruppemøte i Oslo i november. Til nå så er oppmøtet snart opp mot 70% av alle medlemmer. Dette er det beste fremmøte som noensinne er registrert, og tyder på at det er et stort behov for slike møter og at nytteverdien er stor for skolene som er med.

Her tenker vi både på faglig nytteverdi i møtene, men også stor nytteverdi ved at lærere i VGS kan møtes i en litt mer uformell setting i middag og sosialt samvær. Det er som kjent mange problem som er blitt løst i slike sammenhenger og vi vet at mange lærere ikke i særlig grad kommer seg ut og får møte andre kollegaer som jobber med samme fagområder ved andre skoler. Derfor har VGS-gruppen lagt vekt også på det sosiale når møtene avholdes.

Viktig innlegg
Siste innlegg
Søk etter Tag
Følg oss
  • Facebook Social Icon