Rekordpåmelding på VGS sitt gruppemøte november 2017

30/10/2017

Det ser ut til å bli desidert rekord på VGS sitt gruppemøte i Oslo i november. Til nå så er oppmøtet snart opp mot 70% av alle medlemmer. Dette er det beste fremmøte som noensinne er registrert, og tyder på at det er et stort behov for slike møter og at nytteverdien er stor for skolene som er med.

 

Her tenker vi både på faglig nytteverdi i møtene, men også stor nytteverdi ved at lærere i VGS kan møtes i en litt mer uformell setting i middag og sosialt samvær. Det er som kjent mange problem som er blitt løst i slike sammenhenger og vi vet at mange lærere ikke i særlig grad kommer seg ut og får møte andre kollegaer som jobber med samme fagområder ved andre skoler. Derfor har VGS-gruppen lagt vekt også på det sosiale når møtene avholdes.

 

Del på Facebook
Please reload

Viktig innlegg

Behov for revisjon av opplæringsplanene - spesielt ift. videregående skoler sitt behov!

September 17, 2017

1/1
Please reload

Siste innlegg

November 6, 2019

October 8, 2019

January 15, 2019

Please reload

Søk etter Tag
Følg oss
  • Facebook Social Icon

 © 2017 VGS-gruppen 

info@noorsi.no

Kilengaten 15b, 3117 Tønsberg

Sentralbord 33309940